Volume Analysis

Definitie Volume Analysis

Tehnica/metoda de control de marketing in care volumul vanzarilor calculat in unitati monetare sau volumul fizic calculat in unitati este masurat pe o perioada data in incercarea de a identifica agentii de vanzari care nu isi ating obiectivele, teritoriile de vanzari etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Volume Analysis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Volume Analysis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Volume Analysis. Definitiile termenilor despre Volume Analysis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Volume Analysis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Volume Analysis.