Volume Segmentation

Definitie Volume Segmentation

Divizarea pietei in segmente in functie de variatiile volumului cererilor pentru un produs de catre indivizi, grupuri sau tipuri de consumatori in mod normal, segmentele sunt folosite pentru a determina utilizarea frecventa, medie sau redusa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Volume Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Volume Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Volume Segmentation. Definitiile termenilor despre Volume Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Volume Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Volume Segmentation.