1000 de Euro pentru Studentul Anului

BUCURESTI - 31 iulie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Au inceput inscrierile pentru a 6-a editie a concursului Studentul Anului. Cei mai talentati studenti din 6 domenii - Economie, Jurnalism, Arhitectura, Medicina, IT si Drept vor fi rasplatiti cu premii de 1000 de euro.

1000 de Euro pentru Studentul Anului

Voluntari pentru Idei si Proiecte a creat “Studentul Anului” pentru a încuraja competiţia între cei mai buni studenţi şi pentru a le oferi posibilitatea de a fi evaluaţi la nivel naţional, cu scopul de a evidenţia elita mediului universitar românesc.

Ce este “Studentul anului”?
• O distincţie acordată studentului care a atins cel mai înalt grad de performanţă şi excelenţă.
• O provocare adresată celor mai buni studenţi în economie, arhitectură, jurnalism, medicină, drept şi IT.
• O competiţie jurizată de personalităţi reprezentative ale societăţii romaneşti care garantează caracterul excepţional al câştigătorilor din fiecare domeniu.
• O recunoaştere a aptitudinilor şi a succesului elitei din mediul universitar în cadrul Galei Premiilor 'Studentul Anului'.

Ce este nou anul acesta?
• Cele 2 premii de Excelenta, pe fiecare dintre cele 6 categorii de concurs, in valoare de 500 de euro fiecare.
• Perioada de aplicare prelungita comparativ cu editiile anterioare: 14 mai - 25 noiembrie.
• Un nou domeniu de concurs: Drept.

De ce sa participi?
Ai sansa sa castigi 1000 sau 500 de euro si multe alte premii.
Ai ocazia de a primi Trofeul 'Studentul Anului', recunoasterea ta ca fiind cel mai bun, in cadrul Galei 'Studentul Anului' .

Jurizarea se va desfasura in perioada: 27 noiembrie – 10 decembrie, iar premierea se va realiza pe 13 decembrie in cadrul Galei Studentul Anului.

Cum aplici?
Intra pe site-ul www.studentulanului.com,alege categoria de concurs, completeaza formularul atasat si trimite-l pe mail la adresa specificata, impreuna cu proba de concurs rezolvata. Noi iti vom da raspunsul in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe informatii despre concurs vizitati-ne pe www.studentulanului.com.

Parteneri: Fundatia Life for Life, Carpatcement, Pfizer, Softwin.

Despre Voluntari pentru Idei si Proiecte

VIP este o asociatie non-profit alcatuita din studenti inscrisi la Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Universitatea Romano-Americana si Universitatea Politehnica Bucuresti.

De 8 ani organizam anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.

Reteaua nationala VIP reuneste cele mai importante centre universitare din Romania. 500 de membri si alumni VIP se dedica organizarii proiectelor asociatiei si promovarii activitatii de VOLUNTARIAT in Romania.

Adina Marincea, PR officer
Voluntari pentru Idei si Proiecte
Tel.:0742 170 641


marinceaadina@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/voluntari-pentru-idei-si-proiecte1/1000-de-euro-pentru-studentul-anului