Voucher

Definitie Voucher

Pentru publicatiile tiparite, un voucher este dovada ca reclama a rulat si este furnizat agentiei fie sub forma copiilor publicatiei sau ca reclamele decupate. Copiile intregi sunt de preferat pentru ca poate fi verificata pozitia si continutul editorial. Se foloseste ca sinonim expresia “checking copy”.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Voucher? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Voucher.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Voucher. Definitiile termenilor despre Voucher cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Voucher, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Voucher.