VR-330    

Comunicate de presa si evenimente pe tema VR-330

 • VR-330. Seria OLYMPUS VR dispune de zoom 12.5x, HDMI şi 3D: VR-330 & VR-320

  VR-330

  Bucuresti - 8 February 2011

  Comunicat de Olympus Czech Group s.r.o Reprezentanta

  Noua Serie de camere compacte Olympus VR este caracterizată de valoare. Valoarea nepreţuită a înregistrării filmelor şi fotografiilor de înaltă calitate fără niciun efort - şi valoarea inegalabilă a performanţelor pentru preţul unei cam ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: olympus , camere foto , compacta , vr-330 , vr-320

  Vezi toate comunicatele de presa despre VR-330

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul VR-330.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la VR-330. Informatiile despre VR-330 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul VR-330, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la VR-330, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.