Vienna Boys’ Choir in concert la Bucuresti!

BUCURESTI - 23 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cel mai faimos grup coral de copii din lume vine in Romania pe 6 decembrie, si va concerta la Sala Palatului din capitala!
Veniti si bucurati-va de aceasta reprezentatie!

Vienna Boys’ Choir in concert la Bucuresti!

VreauBilet.ro si TheAgent.ro au pregatit de Mos Nicolae o surpriza copiilor, parintilor si bunicilor iubitori de muzica buna si voci angelice.
Vienna Boys’ Choir este cel mai vechi dintre toate grupurile muzicale, fiind infiintat pe 7 iulie 1498, cand Imparatul Maximilian I al Austriei si-a dorit sa aduca in corul Capelei Imperiale si voci masculine. Traditia continua si astazi caci tinerii artisti isi incanta auditoriul in fiecare duminica la Capela Imperiala a Palatului Hofburg din Vienna.

Scopul corului a fost acela de a face realiza acompaniament muzical multimii ce se aduna in biserica. De-a lungul timpului, baietii au primit o educatie muzicala solida, care in cele mai multe dintre cazuri a avut un impact esential asupra intregii lor vieti, luand in considerare faptul ca multi au devenit muzicieni profesionisti, cum sunt dirijorii: Hans Richter, Felix Mottl, Clemens Krauss si Lovo von Matacic.
De altfel, de-a lungul timpului, compozitori ilustri au realizat opere pentru Grupul Coral al Capelei Imperiale, incluzandu-i pe Mozart, Bruckner, Gluck si Schubert.

Pe langa operele favorite pentru cor de Bach si muzica actuala, Vienna Boys’ Choir va interpreta la Bucuresti scurte lucrari si opere clasice, combinand in mod unic muzica si dansul cu poezia, teatrul si artele vizuale si oferind publicului un real show al talentului ca actori, comedieni, si chiar instrumentisti.

Incepand de luni, 27 octombrie, biletele vor fi scoase la vanzare la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, sau pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, si www.bilete.ro.
Preturile vor fi cuprinse intre 60 si 200 Ron, in functie de categoria de loc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vreaubilet-ro/vienna-boys-choir-in-concert-la-bucuresti