walter    

Comunicate de presa si evenimente pe tema walter

 • walter

  Bucuresti - 12 May 2006

  Comunicat de Rospotline

  ... walter Lürzer, fondatorul bine-cunoscutei reviste de advertising Lürzer's ...     comunicatul de presa

 • walter

  Brasov, Brasov - 22 August 2007

  Comunicat de Editura MIX

  Activitatea umana are la baza tipare de gandire, de comportament si de limbaj. Ceea ce ni se intampla in viata este rezultatul utilizarii acestor tipare. Cum se formeaza ele si cum putem sa ne folosim de ele pentru a atinge performanta? La acest tip ...     comunicatul de presa

 • walter. Cities of Tomorrow #3

  walter

  Bucuresti - 18 March 2015

  Comunicat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana

      comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sustenabilitate , orase inteligente , cities of tomorrow , smart cities , horodviceanu , walter

  Vezi toate comunicatele de presa despre walter

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul walter.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la walter. Informatiile despre walter cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul walter, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la walter, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.