Marea Britanie si Scandinavia cu trenul!

BUCURESTI - 29 septembrie 2005

Comunicat tip General in Turism

Wasteels Voyages ofera in exclusivitate in Romania posibilitatea de a face rezervari si de a cumpara bilete pentru calatoria cu trenul pe teritoriul Marii Britanii si al Scandinaviei.

Marea Britanie si Scandinavia cu trenul!

Fie ca merg in Marea Britanie pentru afaceri sau pur si simplu pentru relaxare, romanii pot cumpara acum din tara lor bilete pentru calatoria cu trenul pe teritoriul acestei tari. De la rezervare si bilet pentru trenurile express care fac legatura intre aeroporturile londoneze si orasul propriu-zis si pina la toata gama de pass-uri acestea sunt disponibile acum in Romania.
Tot pentru Marea Britanie se poate cumpara acum din Romania si Great British Heritage Pass care ofera accesul gratuit la peste 600 de obiective turistice printre care Hampton Court Palace, locul de nastere a lui Shakespeare, Stonehenge, Warwick Castle si Windsor Castle.

Pentru Scandinavia sunt disponibile pass-uri care acopera intreg teritoriul sau doar pentru Suedia si Norvegia dar si bilete de genul origine-destinatie.

Despre WASTEELS ROMANIA

Toate aceste oferte cit si bilete pentru calatoria cu trenul pe rute interne si in Europa sunt disponibile in toate agentiile Wasteels din tara noastra.
Wasteels Voyages
Incinta Garii de Nord,
Agentia Wasteels,
sector 1, Bucuresti
tel/fax. 317 0369; 317 0370
marketing@wasteels.eunet.ro