Watch-and-Win Sweepstake

Definitie Watch-and-Win Sweepstake

Un tip de promovare a vanzarilor in care consumatorii trebuie sa urmareasca un anumit program de televiziune pentru a afla numerele castigatoare ale unui concurs, anuntate in spoturi proiectate pe durata emisiunii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Watch-and-Win Sweepstake? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Watch-and-Win Sweepstake.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Watch-and-Win Sweepstake. Definitiile termenilor despre Watch-and-Win Sweepstake cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Watch-and-Win Sweepstake, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Watch-and-Win Sweepstake.