Castiga usor o super-tableta oferita de WatchShop!

BUCURESTI - 13 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail

WatchShop te invita sa participi la concursul Casio, in urma caruia poti castiga o super-tableta Allview Alldro Speed DUO. Ce trebuie sa faci ca sa intri in tragerea la sorti? Comanda un ceas Casio de pe WatchShop.ro in perioada 5 Noiembrie-4 Decembrie si ai sansa sa castigi aceasta tableta.

Castiga usor o super-tableta oferita de WatchShop!

Tragerea la sorti se va face pe data de 7 Decembrie, printr-un program pe calculator, se va filma si posta pe pagina de Facebook a WatchShop.ro.

Trebuie mentionat faptul ca ceasurile Casio au preturi pentru toate buzunarele, incepand de la 84.99 Lei pana la 2594.99 Lei. Raportul calitate-pret este excelent, Casio fiind printre cele mai cautate marci de ceasuri din Romania si din lume.

Ceasurile Casio au mecanisme quartz de provenienta japoneza, foarte fiabile si exacte. WatchShop.ro iti ofera  peste 600 de modele de ceasuri Casio din care poti sa alegi. Ai ceasuri cu geamuri din cristal mineral sau safir, care au carcase dreptunghiulare, patrate sau rotunde, cu bratari din otel inoxidabil dar si din piele sau titan.

Casio inseamana diversitate, inseamna atat stil clasic dar si fashion, sport , elegant sau retro. In concluzie,  in gama Casio, poti gasi modele pentru orice situatie.

Datorita raportului calitate-pret excelent,  ceasurile din gama Casio pot fi cadoul ideal pentru orice ocazie, fie ca este Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Craciun sau orice alta situatie.

In plus, in luna Noiembrie, primesti  GRATUIT gravura laser pe ceas, pentru comenzile mai mari de 350 ron. Daca ai ales cadoul ideal pentru o persoana draga, ii poti adauga un strop din personalitatea ta, oferindu-i gravat un mesaj special.  Viziteaza WatchShop.ro si vezi toate surprizele pe care ti le-am pregatit.

Despre WATCHSHOP

WatchShop.ro este un magazin online de ceasuri de mana, cu produse pentru barbati, femei si copii. Magazinul pune la dispozitia clientilor sai produse de marca, originale, precum si o serie de facilitati la achizitionare. WatchShop.ro este lider in vanzari pe piata de ceasuti online din Romania. Clientii WatchShop.ro pot alege ceasuri din gama diversificata a magazinului: ceasuri clasice, de lux, fashion sau sport.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/watchshop/castiga-usor-o-super-tableta-oferita-de-watchshop