Șeminee Ștefănescu anunță o promoție aniversară la împlinirea a 22 de ani de activitate

BUCURESTI - 28 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Compania Șeminee Ștefănescu, unic reprezentant în România al Focus Creation și Cheminees Philippe, aniversează 22 de ani de prezență pe piața românească oferind prețuri promoționale la cele mai căutate produse, printre care și șemineul exclusivist Gyrofocus, câștigător al premiului Pulchra pentru design și expus în prestigioase muzee de artă contemporană din întreaga lume.

Șeminee Ștefănescu

Un alt punct de referință în activitatea companiei este portofoliul de peste 3000 de clienți mulțumiți, compania reușind în cei 22 de ani de prezență pe piață să ofere servicii personalizate de cea mai înaltă calitate și să îndeplinească așteptările clienților săi.

„Serviciile oferite de echipa noastră de profesioniști, cu peste 22 de ani de experiență în domeniu, și flexibilitatea față de particularitățile fiecărei lucrări în parte, sunt factorii pentru care clienții aleg să colaboreze cu Șeminee Ștefănescu. Avem în portofoliu mai mult de 3000 de lucrări la cele mai înalte standarde de calitate, iar clienții mulțumiți reprezintă cea mai bună carte de vizită pentru compania noastră”, ne-au declarat reprezentanții Șeminee Ștefănescu, cu ocazia aniversării a 22 de ani de activitate.

Cu această ocazie, Șeminee Ștefănescu oferă reduceri promoționale pentru o gamă largă de produse, inclusiv pentru modelele de șeminee moderne, din care face parte șemineul pivotant la 360 grade Gyrofocus.

Câteva dintre produsele care fac parte din promoția aniversară:

MINERVE - șemineu rustic echipat cu focar închis și finisat cu calcar natural Pierre du Gard, cărămidă și lemn natur la polița superioară. Dimensiuni: L 130 x A 75 x H 114 cm. Preț finisaj calcar: 422 euro + TVA (discount 10%).

AMSTERDAM - șemineu clasic echipat cu focar închis cu deschidere simplă, focar închis cu dublă deschidere sau focar deschis din cărămidă refractară și finisat cu marmură sau calcar natural, la alegere. Dimensiuni standard: L 130 x A 80 x H 110 cm. Pret finisaj calcar: 1420 euro + TVA (discount 10%).

LINZ - șemineu modern, minimalist, echipat cu focar închis cu trei laturi vitrate, diverse dimensiuni, sau deschis și finisat cu granit negru. Dimensiuni standard: L 130 x A 90 x H 102 cm. Pret finisaj granit: 1223 euro + TVA (discount 10%).

GYROFOCUS: șemineu exclusivist, suspendat, pivotant la 360 grade, creat în 1968 de Dominique Imbert. Simbolul mărcii Focus Creation – Franta, devenit totodata simbol international, a obtinut in anul 2009 premiul pentru design Pulchra pentru „cel mai frumos obiect din lume”. Un sistem de rulmenți permite șemineului rotirea în așa fel încât să poată fi foarte ușor orientabil. Șemineul Gyrofocus a fost expus în locații prestigioase, cum ar fi Muzeul de Arta Contemporana din Bordeaux în 1996, Centrul Național de Artă Contemporană din Grenoble în 1997 și Muzeul Guggenheim din New York în 1998. Dimensiuni: Ø 125 cm. Preț pentru H cameră 2,7 m: 7915 euro + TVA (discount 15%).

Mai multe informații despre șemineele oferite în cadrul promoției aniversare „Șeminee Ștefănescu - 22 de ani” pot fi obținute la numărul de telefon 0756.300.900. Showroom-ul Șeminee Ștefănescu poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 09:00 - 17:00, la adresa Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 108, sector 1, București (zona Băneasa). Oferta completă de promoții șeminee este disponibilă pe site-ul www.seminee.ro.

Despre Șeminee Ștefănescu

Șeminee Ștefănescu activează pe piața din România începând cu anul 1995. Compania este unic reprezentant în România al celor mai importanți producători de șeminee din lume, Focus Creation și Cheminees Philippe, și oferă o gamă largă de produse și servicii, punând accent pe flexibilitate și soluții personalizate în funcție de specificul fiecărei lucrări. Finisajele din catalogul Șeminee Ștefănescu sunt potrivite pentru orice tip de interior - rustic, clasic sau modern.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webdesk-agency/eminee-tefanescu-anunta-o-promotie-aniversara-la-implinirea-a-22-de-ani-de-activitate