Fierastrau-pendular.ro – intrebuintarile fierastraielor pendulare

BUCURESTI - 30 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Un fierastrau pendular se descurca excelent la taiarea materialelor, precum lemnul sau metalul, in linie curbata. Exista si alte moduri in care poti folosi aceasta unealta electrica.

Fierastrau pendular

Fierastrau pendular

Reprezentantii site-ului fierastrau-pendular.ro sunt de parere ca orice locuinta ar trebui sa aiba un pendular. Daca inca nu ti-ai achizitionat unul, atunci urmatoarele informatii iti vor da motive sa faci acum acest pas.

Taierea in linie curbata

Fierastraiele pendulare sunt singurele unelte electrice portabile care pot sa taie eficient o suprafata dura in linie curba. Acest fapt le face sa devina unelte indispensabile pentru orice tamplar sau persoana careia ii place sa se implice in arta lemnului si vrea sa termine rapid ceea ce si-a propus.

Efectivitatea asupra mai multor tipuri de suprafete de lucru

Fierastraul pendular poate sa taie bucati de lemn cu grosimi si densitati diferite. Atunci cand ii folosesti accesoriul potrivit(lama de taiere), fierastraiele pendulare pot chiar sa taie materiale mult mai dure, precum fierul, fibra de sticla sau chiar betonul.

Varietatea de lame de taiere transforma pendularul intr-o unealta foarte versatila si des intalnita in atelierele de specialitate. Schimbarea lamelor se face foarte usor. La inceput trebuie doar sa te asiguri ca nu exista riscul ca masinaria sa porneasca accidental. Lamele sunt adesea tinute de un mecanism de prindere destul de simplu.

Fierastraul pendular poate efectua taieturi inclinate

Poate te-ai gandit ca ai nevoie de o masa speciala, careia ii poate fi ajustat unghiul de inclinare astfel incat sa poti efectua taieturi pe diagonala, spre exemplu. De fapt, fierastraiele pendulare pot inclina lama de taiere pana la un unghi maxim de 45 de grade.

Setarile difera de la un fierastrau pendular la altul. Citeste specificatiile produsului ales, verifica daca are aceasta functie si mai apoi foloseste-te de indicatiile din manualul de instructiuni pentru a schimba unghiul de taiere.

Fierastraiele pendulare pot fi portabile

Sunt portabile deoarece poti oricand sa alegi un fierastrau pendular cu acumulator, careia sa-i lipseasca un cablu de alimentare continua, avand doar unul cu care sa poti incarca bateria atunci cand ramane fara energie.

Fierastraiele pendulare cu baterii sunt preferate de multe persoane care au trecut deja prin experienta de a folosi unul cu cablu si au avut norocul de a putea testa un astfel de model. Cablul este adesea considerat un impediment pentru lucrul bine facut sau o grija in plus pentru utilizatorii fierastraului pendular.

Fierastraiele pendulare sunt sigure

Daca urmezi instructiunile si esti atent la ceea ce faci, chiar si un copil ar putea sa foloseasca in siguranta un fierastrau pendular. Unealta sta in permanenta pe suprafata pe care tai, iar mainile utilizatorului sunt destul de departate de lama de taiere.