Karo Boutique va invata cum sa combinati accesoriile pentru casa

BUCURESTI - 21 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Stiti si dumneavoastra cat este de dificil sa stabiliti o armonie intre elementele si accesoriile prezente in casa, iar din aceasta cauza sfaturile specialistilor Karo Boutique vor fi unele in asentiment cu greutatile intampinate de fiecare persoana care doreste sa-si decoreze locuinta.

Cuvertura pat Karo Boutique

Cuvertura pat Karo Boutique

Alegeti o schema de culori

Cheia esentiala pentru a face mai multe accesorii sa lucreze impreuna este culoarea. In dormitor, tapiteria de pe scaun trebuie sa fie in asentiment cu o perna tipografica, un pitcher simplu plin de hortensii si un suport elegant pentru palarii. Astfel, intregul decor capata o alura vintage, relaxanta si imbietoare.

Pentru o bucatarie avangardista recomandam o schema compusa din negru, alb si verde. Din categoria fete de masa a magazinului Karo Boutique va recomandam modelul Pie Naturel, in nuante pastelate de vernil si alb, cu detalii de culoare gri. Materialul sau este bumbac 100%, iar tara de fabricatie este Franta.

Tot din registrul fetelor de masa ce urmeaza trendul culorii firului de iarba va propunem Sonora Multicolore Nappe sau Napronul verde cu albastru.

Creati echilibru fara simetrie

Un decor artistic este un plus extraordinar in casa fiecarui roman, insa simetria nu trebuie sa fie punctul focal al designului pe care il abordati. Piesele care configureaza o asimetrie placuta ochiului sunt cele mai interesante. Spre exemplu, nu trebuie sa alegeti in mod obligatoriu acelasi tip de imprimeu pentru cuverturile de pat si perdelele din dormitor.

Pentru cuverturi pat din bumbac alegerile sunt multiple, de la modele clasice, apretate cu dungi si spirale, pana la modelele ce provoaca privirea prin nuantele extravagante pe care le etaleaza. Tot din aria opulentei amintim si cuverturile de pat din blana, asa cum este noul model Grizzli lansat de producatorul Linder. Modelul isi va gasi echilibrul in compania unui parchet laminat foarte inchis sau foarte deschis la culoare, intr-un subton negru, gri sau alb.

La polul opus, iubitorii de simplitate si rafinament pot alege culoarea crem – modelul cu flori stantate propus de Karo Boutique din partea producatorului Atenas sau modelul alb Agnes. Daca doriti sa compensati aceste elemente simple, atunci puteti alege cu incredere alte artificii de impact precum vazele inalte, pline cu flori. Astfel, veti sculpta un echilibru spatial fara a apela la simetria dintre imprimeuri si stiluri.

Suprapuneri de texturi si dimensiuni

Indiferent daca decorati cu flori, fotografii alb – negru sau perne si cuverturi, mizati pe suprapuneri pentru a crea un efect de profunzime vizuala si de confort. Adaugati perne de diferite dimensiuni, vaze cu forme si marimi variate, dar si degrade-uri pentru o iluzie optica de impact.

Colectati laolalta elementele similare de design pentru a obtine un efect estetic de invidiat. Spre exemplu, in cadrul unui salon, un suport argintiu de lumanari, un platou de fructe si o vaza transparenta pentru flori sunt artificiile care vor schita un flux placut de accesorii, menit sa adauge un plus de rafinament livingului clasic.