Magic Nails te ajuta sa alegi nuanta perfecta de oja semipermanenta!

Targu-Jiu - 8 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Orice femeie care isi doreste sa aiba un aspect impecabil din toate punctele de vedere, atunci cand participa la un eveniment sau in viata de zi cu zi, este constienta de importanta pe care trebuie sa o acorde unghiilor sale.

Oja semipermanenta - Magic Nails

Oja semipermanenta - Magic Nails

Datorita solutiilor pe care le avem la indemana, putem avea cele mai frumoase modele de manichiura realizate chiar de noi, daca timpul nu este cel mai bun prieten pentru a ajunge la un salon de infrumusetare.

Ojele semipermanente sunt preferate cand alegem sa avem o manichiura de invidiat, tocmai pentru ca este un proces mai simplu in comparatie cu o constructie din gel, iar varietatea culorilor si a insertiilor pentru care putem opta este foarte mare. Culorile alese au la baza mai multe criterii, precum gusturile si preferintele fiecarei femei, anotimpul in care ne aflam, ocazia sau evenimentul la care participam. Modelele pentru mireasa, cele pentru sarbatorile de iarna si nu numai sunt cautate de persoanele care isi doresc sa fie unice cand vine vorba de manichiura.

De cele mai multe ori, programarea la un salon profesionist pentru ingrjirea unghiilor devine o raritate, mai ales daca timpul nu este de partea noastra, de aceea este bine de stiut ca cei de la Magic Nails dispun de o varietate de oje semipermanente, bazate pe formula 3 in 1 pe care o putem aplica simplu acasa, procedand la fel ca in cazul unei oje normale, avand insa o lampa cu ajutorul carei oja semipermanenta se fixeaza pe unghie. Detalii despre aplicarea ojelor semipermanente gasiti aici: http://magic-nails.ro/oje-semipermanente.

Datorita rezistentei si simplitatii in a o indeparta de pe unghia naturala sau de a avea o manichiura mai mult timp, oja semipermanenta este prima alegere atunci cand avem in vedere realizarea unei manichiuri, mai ales ca nu este necesar supunerea unghiei naturale la atat de multe procedee, comparativ cu gelul sau tipsurile folosite in constructia unor unghii. Intr-adevar, nu este o solutie pentru pesoanele care isi doresc unghii mari pentru ca nu se poate realiza o constructie cu acesta, fiind posibila numai manichiura propriu-zisa.

Dificultatea in a intretine oja pe unghie a dus la aparitia a cat mai multor solutii, economisind atfel timpul alocat pentru a ne ingrijii unghiile, astfel incat sa nu aiba un aspect inestetic. Avand in vedere vremea tot mai calduroasa de afara care ne poarta cu gandul catre mare, putem opta pentru culorile deschise indraznete, cu note florale sau tatuaje speciale care ilustreaza sentimentul de vacanta si relaxare. Inventivitatea si unicitatea sunt aptitudini cautate mai ales in randul celor care realizeaza astfel de manichiuri.

Ojele semipermanente reprezinta alegerea ideala pentru fiecare femeie care isi doreste ca unghiile sale sa arate bine in orice moment al zilei, indiferent de treburile casnice sau de alta natura pe care trebuie sa le realizeze.