Phishing-ul, o amenintare acuta

BUCURESTI - 14 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Furnizorii de servicii de securitate impreuna cu producatorii de browsere internet vin cu o solutie destinata institutiilor financiare, bancilor si procesatorilor de carduri, solutie menita sa creasca increderea clientilor in seviciile online.

Phishing-ul, o amenintare acuta

Furnizorii de servicii financiare se confrunta tot mai des cu problemele generate de phishing. Acesta reprezinta o metoda de fraudare prin internet ce consta in pacalirea utilizatorilor asupra identitatii reale a site-ului vizitat. In acest fel, utilizatorii sunt convinsi sa introduca date personale pe un site fantoma, similar ca aspect vizual cu site-ul furnizorului real. Problemele cauzate sunt atat sustragerea datelor confidentiale ale clientilor dar, si mai important, pierderea increderii utilizatorilor in serviciile online.

Solutia, propusa de furnizorii de servicii de securitate impreuna cu producatorii de browsere internet o reprezinta certificatele SSL cu validare extinsa. Site-urile web securizate cu acest nou tip de certificat SSL afiseaza in Internet Explorer 7 bara de adresa in verde impreuna cu informatii despre firma care gestioneaza site-ul si autoritatea de certificare. Verificarea in detaliu a identitatii firmei de catre autoritatea de certificare precum si cele doua elemente de siguranta nou introduse fac imposibila utilizarea acestui certificat pentru site-uri neautorizate.

GeoTrust, una din firmele cu cea mai rapida dezvoltare in domeniul securitatii internet, a introdus toate aceste facilitati in noul certificat SSL 'True BusinessID with EV'. Destinat in special institutiilor financiare, bancilor si procesatorilor de carduri dar si tuturor comerciantilor care vor sa isi protejeze site-ul de atacurile de tip phising, noul certificat SSL este disponibil acum la un pret promotional: $799.

Detalii despre acest produs puteti afla accesand:

Despre Webdev SRL

eName.ro, site operat de Webdev SRL, ofera de peste 3 ani servicii profesionale de gazduire site-uri Web si aplicatii Internet dinamice. Wevdev este partener RapidSSL si GeoTrust pentru comercializarea certificatelor SSL in Romania.

Webdev SRL
Bucuresti, Sector 2, Str. Elev Stefanescu Stefan nr. 6
Tel: 021-2502163
Fax: 021-2502466