Cvartetul “Patrick Manzecchi” din Germania va concerta la Moldova Mall

Iasi - 7 aprilie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Cvartetul “Patrick Manzecchi” din Germania va concerta, miercuri, 8 aprilie, de la ora 20, la Moldova Mall, etajul 5. Cu aceasta ocazie trupa va prezenta publicului iesean noul lor album, “Yoda’s dilemma”. Intrarea este libera.

Cvartetul “Patrick Manzecchi” din Germania va concerta la Moldova Mall

Cvartetul “Patrick Manzecchi” a fost infiintat in anul 2001 de bateristul Patrick Manzecchi si a creat compozitii cu un sunet unic, situate intre jazz modern si avangarda. Cei patru muzicieni au sustinut deja cu success turnee in Germania. Aflati pentru prima data in România, ei isi vor prezenta la Iasi noul lor album “Yoda’s dilemma”.
Membrii cvartetului sint:
Patrick Manzecchi, baterie
Andreas Maile, saxofon tenor si sopran
Jurgen Bothner, saxofon tenor
Jens Loh, bass
Concertul face parte din actiunile organizate de Moldova Mall cu ocazia sarbatorilor de Paste din acest an.

Despre Webmark Group

La Moldova Mall tu joci rolul principal. Experienta minunata a cumparaturilor devine beneficiu si placere. Ai la dispozitie 20.000 de metri, din care 9500 sint alocati spatiului magazinelor. Moda, cosmetice , bijuterii, spatiu de joaca pentru copii, produse farmaceutice, electronice, produse destinate uzului casnic si distractiei. O paleta larga de servicii si bunuri a caror misiune este rasfatul si implinirea ta. Euforia cumparaturilor te invaluie intr-o stare de bine, stare de Moldova Mall.

Simona Semen
Asistent Marketing Moldova Mall
simona.semen@moldovamall.ro

simona.semen@moldovamall.ro