Esentedesucces.ro – motivatia ta in drumul spre reusita

BUCURESTI - 10 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Esec sau reusita, alegerea iti apartine in totalitate. Succesul ni-l dorim cu totii, indiferent ce presupune el pentru fiecare dintre noi. Cu toate acestea, foarte putini sunt cei care il obtin cu adevarat.

Esentedesucces.ro – motivatia ta in drumul spre reusita

Pentru multi, succesul se traduce prin castiguri materiale cat mai mari, iar aceasta convingere nu este altceva decat o piedica. Urmarind acest obiectiv, vei castiga, poate, un status social inalt. Vei deveni, poate, un om influent. Insa goana dupa bani nu te va face un om de succes.

Cei mai multi oameni de succes, intrebati ce inseamna succesul, au avut raspunsuri dintre cele mai diverse. Pentru unii inseamna pace interioare, pentru altii sa-i ajute pe ceilalti sa-l obtina etc. Astfel, este de la sine inteles ca succesul nu poate fi atins urmand o reteta universala, parcurgand aceiasi pasi, deoarece semnificatia succesului este diferita pentru fiecare om.

Ce este succesul? nu este prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui, ci ce este succesul pentru mine? Numai atunci cand vei avea un raspuns clar, vei afla cu exactitate ce-ti doresti cu adevarat si numai atunci vei avea sansa sa devii un om de succes, adica un om implinit. Acesta este primul si cel mai dificil pas pe care trebui sa-l faci. 

Orice om a fost binecuvantat cu scanteia de geniu, inzestrat cu un potential urias intr-un anumit domeniu. Sarcina fiecaruia este de a descoperi care este acest potential, pentru a se autorealiza.

Pentru ca succesul este ceva la care fiecare om tanjeste, constient sau nu, esentedesucces.ro vine in sprijinul oricui vrea sa-l obtina. Aici vei afla povestile unor oameni cu adevarat de succes, cum si-au descoperit potentialul si cum sa-l concretizeze in reusite.

Sa devii un om de succes inseamna sa-ti folosesti intreg potentialul. Astfel vei obtine fericirea, pacea interioara si un echilibru care nu poate fi tulburat. Pe de alta parte, sa nu identifici acest potential si sa nu-l folosesti, iti va aduce o nefericire profunda, la fel si atunci cand vei incerca sa copiezi succesul altcuiva.

Chiar daca societatea de astazi iti da de inteles ca a fi de succes inseamna a avea statut social si cat mai multe bunuri, este bine sa stii ca astfel de lucruri nu au adus nimanui niciodata fericire, ci, cel mult, un confort pe care cu totii ni-l dorim. Nu averea este obiectul sau conditia principala pentru a atinge succesul. Ea va veni, cu siguranta, ca un rezultat secundar. Urmareste propriul succes, iar restul va veni de la sine!