Webright Media Se Specializeaza In Publicitatea Online Prin Google AdWords

BUCURESTI - 12 martie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Webright Media a facut primul pas in recunoasterea ca si Companie Certificata Google AdWords.

Acest lucru a fost posibil prin parcurgerea cursurilor Google AdWords si prin promovarea unui examen de specialitate de catre un angajat al companiei, care a obinut astfel certificarea Profesionist in Publicitate Google.

“Aceasta reusita este extrem de importanta pentru noi deoarece certificarea obtinuta confirma faptul ca Webright Media are capacitatea de a administra campaniile desfasurate prin Google AdWords. De fapt, certificare reprezinta doar o recunoastere formala si oficiala, deoarece Webright Media a administrat cu succes pana acum campanii in valoare de peste 70.000 de dolari pentru clientii sai”, a declarat Adrian Popescu, managing partner Webright Media.

“Urmatorul obiectiv pe care il avem in vedere este sa obtinem aceasta certificare si pentru un al doilea angajat al companiei si in plus sa administram pana la sfarsitul anului un buget de minim 100.000 de dolari, pentru a deveni astfel o Companie Certificata Google AdWords. Google AdWords reprezinta o solutie de promovare online mult mai eficienta si de cele mai multe ori mai ieftina pentru majoritatea business-urilor decat clasicele bannere care au sufocat piata de internet din Romania si care au devenit extrem de agasante si de enervante pentru utilizatori”, a adaugat Bogdan Aron, marketing manager Webright Media.

Google AdWords este cel mai important instrument de publicitate online la nivel mondial. In conditiile economice actuale este alegerea perfecta pentru promovarea oricarei afaceri care urmareste vanzari imediate sau atragerea clientilor.

Despre Webright Media

Webright Media este o agentie de marketing online specializata in realizarea de site-uri web si in promovarea eficienta pe internet. Portofoliul de clienti existent pe site-ul companiei atesta competentele pe aceasta le are nu numai in publicitatea online ci si in dezvoltarea de aplicatii si de site-uri web.

Detalii suplimentare le puteti obtine de la:
Bogdan Aron, Marketing Manager, Webright Media

bogdan.aron@webrightmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webright-media/webright-media-se-specializeaza-in-publicitatea-online-prin-google-adwords