Consumul de sucuri naturale, fresh-uri și apă, în relație cu expunerea prelungită la ultraviolete

BUCURESTI - 14 mai 2018

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

A venit vara și abia așteptăm să vină weekendul pentru a merge la piscină sau la mare pentru a ne răcori puțin. Una dintre cele mai importante reguli pe care nu trebuie să o uităm atunci când vrem să ne bucurăm cât mai mult de razele solare este protecția UV. Pe lângă crema protectoare cu factori de protecție care nu ar trebui să lipsească din geanta noastră, am putea adapta și o alimentație bogată în fructe, legume și sucuri naturale , pentru a ne asigura că organismul nostru și în special pielea noastră nu va avea de suferit ca urmare a unei expuneri prelungite la soare.

Sucuri naturale

Sucuri naturale

Impactul consumului de sucuri naturale asupra sănatații

Studiile au arătat faptul că dacă consumăm anumite fructe și legume bogate în pigmenți, închise la culoare, precum si mai multe sucuri naturale, ne vom proteja împotriva razelor ultraviolete pentru simplul fapt că acestea conțin compuși de protecție speciali împotriva razelor UV. Cu alte cuvinte, dacă consumi suficiente fructe și legume poți obține o protecție UV înaltă. Din această categorie fac parte următoarele fructe și legume: afine, coacăze, struguri negri, vișine, fructe de pădure, castraveți, varză, dovlecei, ardei gras, spanac, etc. Cercetătorii au afirmat faptul că nivelul de protecție UV în cazul fructelor și legumelor este asemănător cu cel al cremelor cu protecție solară. În acest sens, se poate afirma că dacă mănânci un număr mare de fructe și legume din această categorie, vei beneficia și de o protecție înaltă și îndelungată împotriva razelor ultraviolete.

Consumand mai multe sucuri naturale pe zi va puteti imbunatati digestia.

În acest sens, este indicat să consumăm cât mai multe sucuri naturale, fresh-uri din fructe proaspete care nu ne vor asigura doar o protecție UV îndelungată, ci și doza zilnică de vitamine, minerale și antioxidanți necesari organismului nostru. Apa are de asemenea un rol important în protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete. Hidratarea cât mai intensă pe toată perioada verii se va vedea mai ales la nivelul pielii. Cu cât bei mai multă apă, cu atât pielea ta va fi mult mai fină și strălucitoare.

Sucuri naturale, acum la indemana oricui

Totuși, cercetătorii susțin că este destul de dificil să îți asiguri o protecție UV optimă doar din alimentație și hidratare. Spre exemplu, ca să obții o protecție UV asemănătoare cremelor de protecție solar cu factor de protecție 10, ar trebui să consumi aproximativ un kilogram de struguri sau de varză zilnic, lucru aproape imposibil. De aceea, poți apela la suplimente alimentare care să îți aducă atât un aport mare de vitamine și minerale, cât și o protecție ridicată UV. În acest sens, poți apela la Super Frullato, un supliment alimentar bogat în vitamine, minerale și antioxidanți (antioxidanții se găsesc în mod normal în fructele și legumele pigmentate, aceștia fiind de fapt și cei care îți oferă o protecție ridicată împotriva razelor ultraviolete). Super Frullato este un energizant și un antioxidant cu beneficii incredibile asupra pielii, nu are adaos de zahăr sau gluten, nu conține alergeni și are un gust delicios.

Super Frullato îți asigură necesarul de vitamine, minerale și antioxidanți într-un plic ce reproduce cu succes gustul unui smoothie fin preparat din 10 tipuri de fructe. Acum nu mai trebuie să umbli cu fructele și legumele după tine, ci doar cu acest plic pe care trebuie să îl dizolvi in 150-200 de ml de lapte, și să îl consumi o data sau de 2 ori pe zi, de preferat in prima parte a zilei. Acest smoothie delicios iti va da energie și te va ajuta sa ai o piele neteda!

Despre WEBSEM PUBLICITY

WebSem este o firma de Web Design si Promovare Google. Va oferim un concept inteligent de vanzari pe internet folosind tehnologia web de ultima ora si strategii de PROMOVARE ONLINE.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/websem-publicity/consumul-de-sucuri-naturale-fresh-uri-si-apa-in-relatie-cu-expunerea-prelungita-la-ultraviolete