Dupa 600 de ani Snagovul continua sa uimeasca

Snagov - 31 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Maine, 1 iunie IDILLIO îşi deschide porţile iubitorilor de frumos, dovedind că imaginaţia şi pasiunea sunt cheile unei pensiuni de vis. IDILLIO este o poezie vizuală, care reuneşte simplitatea şi grija pentru detaliu a decorurilor romanesti traditionale cu geometria elegantă tipic anglo-saxona. Nu în ultimul rând, este locul care pentru orice bucureştean este suficient de aproape cat sa poti pleca si dupa 10 seara, dar destul de departe cat sa te simti ferit sau in vacanta.

Dupa 600 de ani Snagovul continua sa uimeasca

“Vino sa vezi cu ochii tai cat sentiment am investit in acest cuib si sa fii parte din bucuria mea. Am pregatit o petrecere memorabila pe care s-o aprecieze clientii mei si mai ales, prietenii mei” invita Mihaela Forgaciu amfitrioana acestui eveniment.
Localizata in imediata vecinatate a Lacului Snagov si la mica distanta de Aeroportul Otopeni pensiunea vine in completarea ofertei de spatii pentru organizari de evenimente sau pentru odihna si relaxare.
Cu o suprafata de 200 mp, vila este compusa din parter, doua niveluri si mansarda. Restaurantul se afla la parter si poate deveni cu minimum de efort o sala de training spatioasa, cu o capacitate de 100 de persoane, dotata cu echipamente profesionale de sunet si lumini. Acesta ofera un loc ideal pentru organizarea de evenimente.

Despre Idillio – a place to fall in love with
Gazda Mihaela Forgaciu DIRECTOR al Diviziei de Resurse Umane din cadrul Bancii Romanesti si Board Member in HR Club a imaginat un loc ideal pentru dezvoltarea competentelor individuale si de echipa.

Pensiunea poate fi vizitata si virtual la www.idillio.ro

Despre WebSens Internet

Despre IDILLIO
Adresa locatie: Snagov Sat, Sos Snagovului 191 B, Ilfov
Din DN 1 la dreapta treci prin Ciofliceni, Vladiceasca, Ghermanesti, Snagov Sat
La iesirea spre Club Astoria dupa 1 km la intersectia cu calea ferata pe partea stanga (click harta).
Mihaela 0740100378 , mihaela.forgaciu@idillio.ro

mihaela.forgaciu@idillio.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/websens-internet/dupa-600-de-ani-snagovul-continua-sa-uimeasca