WSI A TRANSMIS ONLINE CONFERINTELE “BUSINESS EDU”

BUCURESTI - 25 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

WSI, lider global in Solutii de Consultanţă şi Educare în Internet, a transmis online Conferintele sustinute intre 19 – 21 septembrie, la World Trade Center, in cadrul Expozitiei Business Edu.

WSI recunoaşte impactul Internetului asupra mediilor de afaceri prin modalitatile variate de utilizare, atat pentru atragerea de noi clienti, cat si pentru mentinerea celor existenti. Astfel de transmisii online, in timp real sau inregistrate, ale unor evenimente ale firmei, permit atingerea unei largi audiente cu un cost redus pe participant.

Pentru un HR Manager confruntat cu necesitatea distributiei eficiente de informatie, fie aceasta un training pentru o forta de vanzari raspandita teritorial, fie un seminar de informare a clientilor, WSI inlesneste evaluarea serviciilor sale de transmisie online - Live sau Video Email - prin furnizarea inregistrarii mesei rotunde sustinuta de reprezentantii mai multor scoli MBA disponibile in Romania, in ultima zi a Conferintelor Business Edu.

Pentru discutia inregistrata, click catre: http://live.firststream.com/rslive/f_index.jsp?b=Ron2

Despre WebSens Internet

Despre WSI

WSI, companie multinaţională cu sediul central în Toronto-Canada, oferă soluţii şi strategii specializate de afaceri în mediu virtual pentru intreprinderi mici şi mijlocii. Cristian Rizescu si Dorin Ostaficiuc, echipa de Consultanti WSI din Romania, se asigura ca obiectivele de afaceri ale clientilor sunt bine intelese, iar Centrele de Productie globale ale WSI livreaza aplicatii si servicii web incadrate in bugetul si in termenele de timp stabilite.
WSI Romania
Strada Episcopiei, nr.3-3bis, Bucuresti, sect.1
Phone: 021 3192614

cristian-rizescu@wsipronet.ro