Poze Week-end

 • Scoala de week-end si nu numai......

  Poza: Scoala de week-end si nu numai......

 • Reparatie, customatizare si upgrade pentru replici airsoft.

  Poza: Industria airsoft-ului este în contiună creștere. În ce investesc românii care vor să fie militari de week-end?

 • Week-end plin de voie buna! Festivalul de Umor OTOPENIUL VESEL, va asteapta, zilmnic, intre 16-18 octombrie 2015 !

  Poza: Week-end plin de voie buna! Festivalul de Umor OTOPENIUL VESEL, va asteapta, zilmnic, intre 16-18 octombrie 2015 !

 • Week-end de fotografie sportivă la CPPC

  Poza: Week-end de fotografie sportivă la CPPC

 • Samsung Electronics România și Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită copiii la „treasure hunt” digital acest week-end

  Poza: Samsung Electronics România și Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită copiii la „treasure hunt” digital acest week-end

 • Martie si Aprilie - Cursuri de Web Design - WEEK-END sau SERAL

  Poza: Martie si Aprilie - Cursuri de Web Design - WEEK-END sau SERAL

 • UN WEEK-END CU MUZICĂ CLASICĂ

  Poza: UN WEEK-END CU MUZICĂ CLASICĂ

 • TEATRU PENTRU COPII -

  Poza: TEATRU PENTRU COPII -

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul week-end.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la week-end. Pozele pe tema week-end cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul week-end, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la week-end, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la week-end.