wellnes    

Comunicate de presa si evenimente pe tema wellnes

 • wellnes

  Bucuresti - 25 September 2013

  Comunicat de Euroexpo Trade Fairs

  ... wellness își vor impresiona publicul între 26 și 29 septembrie, la Romexpo, cu cele mai noi tehnologii, aparate și gadgeturi existente la această oră pe ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: euroexpo , wellnes show , wellnes

  Vezi toate comunicatele de presa despre wellnes

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul wellnes.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la wellnes. Informatiile despre wellnes cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul wellnes, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la wellnes, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.