ABSOLUT NOU IN ROMANIA: RACITOARELE DE AER PENTRU TERASE DE LA WEST AIR

BUCURESTI - 31 iulie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In perioada de vara, cand toti se straduiesc sa gaseasca solutii pentru conditionarea aerului in spatii inchise, WEST AIR aduce in centrul atentiei un echipament capabil sa raceasca aerul in exterior: racitorul pentru terase, marca Symphony.

Comercializate pentru prima data in Romania, racitoarele Symphony reprezinta solutia ideala pentru terase, piscine descoperite, locuri de agrement, in general spatii exterioare unde o briza de aer curat si racoros este intotdeauna binevenita.

Spre deosebire de aerul artificial uscat emis de conditionatoarele de aer, racitoarele pentru exterior bazate pe sistemul de evaporare creaza, printr-un proces complet natural, un aer racoros si umed, potrivit confortului uman. Senzatia pe care un racitor de terasa o creaza este comparabila cu racoarea din apropierea unei cascade de apa, intr-o zi fierbine de vara.

Principiul de functionare este ingenios de simplu, echipamentul functionând cu apã care este recirculatã de o pompã si trecutã printr-un filtru de constructie specialã.

Racitoarele portabile pentru terase sunt disponibile in doua variante: h!COOL si WINTER. Nu necesita instalare sau consumabile iar intretinerea lor este extrem de facila. Performantele de racire sunt superioare, desi consumul energetic este de doar 160-180 W! Capacitatea de filtrare a prafului si insectelor din aer, nivelul redus de zgomot emis, gradul mare de mobilitate precum si un design atractiv reprezinta alte avantajele acestor echipamente recunoscute ca eficienta in intreaga lume.

Despre west air

SC WEST AIR GRUP SRL
Calea Vitan 124, Sector 3, Bucuresti
Tel./Fax: 021 321 51 47