wikimedia    

Comunicate de presa si evenimente pe tema wikimedia

 • wikimedia. Logo-ul Wikipedia

  wikimedia

  Bucuresti - 14 January 2011

  Comunicat de S.C. Moongate Video Production srl

  Pe 15 ianuarie Wikipedia, o enciclopedie liberă multilingvă creată de voluntari, a împlinit 10 ani de la înființare. Proiectul Wikipedia a fost lansat în limba engleză pe 15 ianuarie 2001, ajungând în prezent la peste 17 milioane de articol ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: wikipedia , wikimedia

  Vezi toate comunicatele de presa despre wikimedia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul wikimedia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la wikimedia. Informatiile despre wikimedia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul wikimedia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la wikimedia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.