wink    

Comunicate de presa si evenimente pe tema wink

 • wink. WINK lansează The ROOFTOP, un proiect canditat pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”

  wink

  Bucuresti - 25 September 2015

  Comunicat de Guanxi

  wink Public Multimedia anunță lansarea celei mai mari casete luminoase outdoor din Europa, în Iași, România. Produsul, lansat sub numele The ROOFTOP, se află în acest moment în etapa de omologare la Guinness World Records, pentru un record mo ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , publicitate

  Vezi toate comunicatele de presa despre wink

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul wink.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la wink. Informatiile despre wink cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul wink, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la wink, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.