Catalin Maruta: “Voiam sa am o viata iesita din tipare si am reusit”

Locul desfasurarii: http://woman2woman.ro/2012/03/11/portret-de-vedeta-catalin-maruta/

Organizator: Woman2Woman.ro

Intr-un interviu acordat site-ului Woman2Woman.ro , Catalin Maruta recunoaste ca si-a dorit mereu sa aiba o viata iesita din comun si a reusit sa isi indeplineasca visul. De altfel, spune el, i s-au indeplinit toate visele pe care le-a avut pana acum. “N-am ajuns in stadiul in care sa ma plang ca un vis nu mi s-a implinit inca.” Cu toate acestea, succesul nu l-a schimbat. “Urasc sa ma laud, o las pe mama sa ma laude. Premiile mele de suflet sunt cele din partea publicului si au fost cateva. Asta inseamna performanta.” La capitolul impliniri personale, a bifat 3 evenimente majore care au reprezentat varfurile “extazului personal”. “Am trei zile care sunt in topul extazului personal: ziua cand m-am casatorit cu Andra, ziua cand am inceput sa lucrez la ProTV si ziua cand a aparut David. Sunt varfurile visurilor mele.”, spune Catalin. Daca vrei sa afli care sunt cele 5 lucruri pe care nimeni nu le stie despre Catalin Maruta sau ce planuri de viitor are pentru urmatorii 5 ani, citeste materialul integral de pe Woman2Woman.ro. Link interviu: http://woman2woman.ro/2012/03/11/portret-de-vedeta-catalin-maruta/

Despre WOMAN

PR2advertising.ro - Stay in touch with your target Woman2Woman.ro - We like you just as you are http://PR2Advertising.ro http://woman2woman.ro

Confirmare pana la data: 12 martie 2012

Participare: Intrare libera