wonca    

Comunicate de presa si evenimente pe tema wonca

 • wonca. World Family Doctor`s Day

  wonca

  Bucuresti - 13 May 2013

  Comunicat de SOCIETATEA NATIONALA DE MEDICINA FAMILIEI/MEDICINA GENERALA

  ... wonca , organismul profesional internațional al medicilor de familie. Societatea Națională de Medicina Familiei ( SNMF ), Federația Națională ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: snmf , fnpmf , medicina familiei , medic de familie , wonca

  Vezi toate comunicatele de presa despre wonca

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul wonca.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la wonca. Informatiile despre wonca cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul wonca, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la wonca, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.