Poze Workform

  • WorkForm vă invită la spectacolul

    Poza: WorkForm vă invită la spectacolul "De ce să fac ceva?" susținut de tinerii de la Centrul de Servicii Sociale Sf. Iosif

  • Proiectul WorckForm, finant de Comisia Europea, prin programul Tineret in Actiune, prezinta spectacolul educativ

    Poza: Proiectul WorckForm, finant de Comisia Europea, prin programul Tineret in Actiune, prezinta spectacolul educativ " De ce sa fac ceva?"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul workform.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la workform. Pozele pe tema workform cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul workform, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la workform, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la workform.