Poze Workshopuri

 • training gratuit

  Poza: B!TONIC – Workshop-uri de nutriție gratuite în cadrul companiilor din România

 • Trei CEO ai celor mai importante companii globale in inovatie sustin workshopuri si seminarii la Innovation Summit 2014

  Poza: Trei CEO ai celor mai importante companii globale in inovatie sustin workshopuri si seminarii la Innovation Summit 2014

 • POINT Consulting redeschide seria de Workshop-uri HR

  Poza: POINT Consulting redeschide seria de Workshop-uri HR

 • David Darmanin, CEO & Founder Hotjar

  Poza: 9 experti internationali in E-Commerce si Marketing Online vin la GPeC Summit - cel mai asteptat eveniment de e-commerce din Romania!

 • Workshopuri Sahaja Yoga la Festivalul PLAI 2009, Timisoara

  Poza: Workshopuri Sahaja Yoga la Festivalul PLAI 2009, Timisoara

 • Workshop-uri de cariera, joburi variate la Angajatori de Top

  Poza: Workshop-uri de cariera, joburi variate la Angajatori de Top

 • AtelierEle- Workshop-uri de implinire personala

  Poza: AtelierEle- Workshop-uri de implinire personala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul workshopuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la workshopuri. Pozele pe tema workshopuri cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul workshopuri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la workshopuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la workshopuri.