Seminar CODUL MUNCII-instrument juridic european, Editia a VII-a, 31 octombrie, World Trade Center Bucuresti

BUCURESTI - 23 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Romania se apropie cu pasi repezi de integrarea in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007. Legislatia actuala a muncii din Romania reflecta in parte raporturile de munca ale angajatorilor si angajatilor romani din aceasta perspectiva.
După 1 ianuarie 2007, angajatii romani vor avea libertatea muncii in strainatate, beneficiind de toate drepturile, dar si strainii vor putea munci in Romania in aceleasi conditii.

Seminar CODUL MUNCII-instrument juridic european, Editia a VII-a, 31 octombrie, World Trade Center Bucuresti

În acest context, World Trade Center Bucureşti organizează cea de a-VII-a ediţie a seminarului interactiv “Codul Muncii – instrument juridic european” care va avea loc în data de 31 Octombrie 2006 la World Trade Center Bucureşti, sala Mexico&Seoul.

Pentru a cere un drept sau a-ţi îndeplini o obligaţie, trebuie să cunoşti dreptul pe care îl ceri şi temeiul legal al obligaţiei. Acest lucru şi-l propune actualul Seminar pentru toţi specialiştii în resurse umane, consilieri juridici, avocaţi, magistraţi sau orice alt angajat în oricare domeniu.

Toate aceste discuţii pe probleme fundamentale în materie de muncă vor fi conduse de Conf. Univ. Dr. Florin Făinişi, specialist un resurse umane, cu mare experienţă în conducerea unor direcţii juridice şi de resurse umane în mai multe instituţii publice.

Seminarul va avea caracter interactiv, fiind organizat pe baza unor dezbateri de caz (36 de speţe) pentru care vă rugăm să aveţi la Dvs ca bibliografie Codul Muncii.

Totodată, pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră, vă rugăm să completaţi formularul de participare anexat menţionând problemele cu care vă confruntaţi în practică şi care vor primi răspuns în cadrul seminarului.

Vă rugăm să ne confirmaţi participarea, prin completarea şi remiterea formularului de participare ataşat la numărul de fax: 021 319.12.19.

Participanţii vor primi diplome de participare cu valabilitate în specializarea resurselor umane.
Numărul de locuri este limitat. Deadline 27 Octombrie 2006.

Detalii suplimentare la http://www.wtcb.ro/events/2006/labour_code_october_31/index.html