Vino sa descoperi cele mai ciudate specialitati de ciocolata la TARGUL DE CAFEA SI CIOCOLATA la WORLD TRADE CENTER 14-16 Noiembrie

BUCURESTI - 13 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Targul este un nou prilej de sărbătoare prin muzică, dansuri şi concursuri pentru publicul larg. Reprezintă însă şi o oportunitate de a facilita întâlniri de afaceri între expozanţi şi reprezentanţi HORECA şi mari companii.

În perioada târgului, puteţi întâlni producători şi importatori de cafea, ciocolată, biscuiţi şi napolitane cu ciocolată, lichioruri cu arome de cafea şi ciocolată, espressoare, cafetiere, ceaiuri.
Cafea şi ciocolată multă-multă. Cafeaua înseamnă şi savoare şi sărbătoare.
Veţi redescoperi cele mai rafinate specialităţi de ciocolată printre care cu orez, fără zahăr, cu ardei iute, antistress, de slăbit, energizantă, relaxantă, de pepermint, stropită cu polen, cu cacao iute, învelită în foi de tutun, cu umpluturi de cafea, nuga, alune, zahăr ars, fructe, frişcă, migdale, marţipan, praline belgiene.
Pe ritmuri de muzica africana cu formatia Gloria si peruana cu formatia Indio’s !

Targul este cu vanzare ! Preturi pentru toate buzunarele !

Intrarea este libera !

Ore de vizitare vineri-sambata 10.00-19.00, duminica 10.00-18.00

Partener Principal:Excellence Plus, Wawi, Baronie, Torras, Val d'Enza

Cu sprijinul: Alka, Wiva, Bristot, Cumpana, Nemira