World Class Romania in colaborare cu Anchor Grup prezinta “Fitness Awareness Festival”

BUCURESTI - 9 februarie 2011

Comunicat tip General in Sport

Statisticile de sanatate ale Uniunii Europene pentru 2010 arata ca 40% dintre copiii romani sunt obezi. Principalele cauze sunt alimentatia defectuoasa si lipsa exercitiilor fizice.

World Class Romania in colaborare cu Anchor Grup prezinta  “Fitness Awareness Festival”
 "Romanilor le lipsesc cunostinte vitale despre cultura sportului si optiuni de antrenament, in timp ce raspund foarte bine la influentele reclamelor la fast-food, nerealizand ca astfel isi pun in pericol sanatatea!” 

Medicii romani

Ultimele statistici referitoare la sanatatea cetatenilor, publicate de Uniunea Europeana, arata o crestere ingrijoratoare a numarului de persoane supraponderale si obeze. In 2003 Romania se afla pe locul 23, in timp ce acum, conform statisticilor din 2010, a urcat pe locul 3! Jumatate din populatia tarii este supraponderala, 40% dintre copii fiind obezi, acest lucru reprezentand o crestere cu 18% in ultimii 10 ani! Doctorii si nutritionistii au concluzionat:

“Romanilor le lipsesc cunostinte vitale despre cultura sportului si optiuni de antrenament, in timp ce raspund foarte bine la influentele reclamelor la fast-food, nerealizand ca astfel isi pun in pericol sanatatea!”

 

World Class Romania in colaborare cu Anchor Group a dezvoltat o serie de programe si evenimente menite sa promoveze importanta includerii exercitiilor fizice in obtinerea si mentinerea unui stil de viata sanatos.  

Aceasta campanie de promovare, prima de acest gen, include o serie de sesiuni introductive si demonstratii de antrenament de grup pentru toate categoriile de varsta si toate nivelurile. Scopul este imbunatatirea cunostintelor despre exercitiile fizice, accentuand importanta constituirii acestora intr-o obisnuinta zilnica ce ne mentine sanatatea!     

 

Va asteptam pe 19 si 20 februarie, intre orele 13:00 si 16:30, in Plaza Romania si Bucuresti Mall, sa participati la sesiuni de 15 minute ce vor prezenta activitatile variate oferite de World Class Junior. Acestea vor introduce copiilor diverse optiuni de activitati din categoriile Fitness, Gimnastica si Dans. Toate sesiunile sunt conduse de instructorii World Class Junior, o echipa de profesionisti dedicata, capabila sa ofere un antrenament de cea mai buna calitate!

 

 

          Despre World Class

World Class este un furnizor de fitness de nivel mondial. Compania a fost infiintata in 1983 de dl. Ulf Bengtsson la Stockholm, Suedia. In urmatorii ani World Class s-a extins la nivel international desfasurandu-si activitatile printr-un lant de cluburi in peste 10 tari din Europa si Orientul Mijlociu.

World Class ofera servicii atat la nivel individual cat si pentru corporatii. Membrilor si invitatilor acestora le sunt garantate servicii la cel mai inalt nivel, intr-un mediu sigur si placut, instructorii fiind selectati dintre cei mai talentati si bine pregatiti in domeniu. In 2000, World Class a inaugurat primul centru in Romania la Grand Marriott Hotel in Bucuresti. In prezent detinand inca patru centre in Bucuresti (Radisson Hotel, Plaza Mall, In City si Jolie Ville), iar in tara in Timisoara si Cluj.

www.worldclass-junior.ro

Contact: tonkins.anderson@worldclass-junior.ro    

Despre WorldClass Junior

World Class Junior
Optiuni de antrenament - special create pentru a inspira Generatia Viitorului!
Un program unic si complet de fitness pentru tineret! Acest program este special creat pentru a invata elementele de baza si a aprofunda cunostintele despre fitness prin intermediul unei largi varietati de exercitii pline de veselie. Acest program contine activitati care se concentreaza pe agilitate, coordonare, rezistenta, echilibru, viteza si forta, crescand in acelasi timp increderea in sine si ajutand la obtinerea unui stil de viata sanatos!

Cei mai buni instructori - pentru rezultate de top
World Class Romania este recunoscuta pentru profesionalismul intructorilor sai! Acesta este motivul pentru care World Class Juniors a selectat cu atentie echipa de instructori, decisa sa va ofere cel mai bun antrenament indiferent de categorie. O echipa din care fac parte atleti, dansatori si campioni recunoscuti pentru cunostintele solide in domeniu, cunostinte pe care cu pasiune le impartasesc cu voi. Avand experienta in programe de antrenament si fiind activi in domeniile lor, acesti profesionisti au dezvoltat metodele de antrenament potrivite a motiva si inspira toate grupele de varsta, indiferent de nivelul de pregatire.