wsoft    

Comunicate de presa si evenimente pe tema wsoft

 • wsoft. JobMonster

  wsoft

  Bucuresti - 22 March 2012

  Comunicat de WEBSOFT SOLUTIONS SRL

  WebSoft Solutions anunta astazi lansarea website-ului http://www. JobMonster .ro. Noua platforma de recrutare se adreseaza in principal studentilor si persoanelor care se afla la inceput de cariera, insa si celor cu experienta care doresc sa obtina u ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jobmonster , wsoft , joburi la domiciliu , joburi online , joburi project-based

  Vezi toate comunicatele de presa despre wsoft

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul wsoft.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la wsoft. Informatiile despre wsoft cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul wsoft, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la wsoft, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.