La e365.ro gasesti tableta potrivita pentru tine

BUCURESTI - 10 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Tehnologie, Internet

tablete

De cand Apple a lansat prima versiune iPad, pe piata au aparut o varietate de tablete pentru toate preferintele. Desi exista atat de multe modele disponibile, alegerea unei tablete nu este o o sarcina foarte usoara.  Cu siguranta tableta de care ai nevoie exista, insa cum o identifici din atat de multe modele?! Pentru acest lucru, va trebui sa cititi in continuare urmatoarele sfaturi propuse de echipa e365.ro si astfel veti face cea mai buna alegere. Datorita faptului ca in ultima perioada am primit foarte multe solicitari din partea clientilor nostri, noi dorim sa venim in intampinarea dumnevoastra cu solutii si informatii utile. Asadar, pentru a alege corect o tableta trebuie sa tineti cont de urmatoarele caracteristici:

Pentru ce aveti nevoie de o tableta

Inainte de a face aceasta achizitie trebuie sa stabiliti care este scopul pentru care doriti sa cumparati o tableta.

Atat timp cat ai nevoie de o tableta doar pentru a naviga pe internet, pentru a viziona filme sau pentru jocuri, atunci puteti alege orice model, chiar si o tableta ieftina. Atat timp cat necesitatile dvs. cresc, este posibil ca optiunile sa fie din ce in ce mai putine.

Sistemul de operare

Desi exista mai multe sisteme de operare care ruleaza pe tablete, in ultima perioada Androidul s-a impus pe piata. Apple foloseste  iOS  pentru modelele de iPad, iar Android si Windows sunt folosite de un numar mare de producatori.

Asadar, daca ai nevoie de o tableta pentru a lucra cu documente office sau pentru la locul de munca, este indicat sa alegi o tableta cu Windows. Daca ai nevoie de o tableta doar pentru jocuri, socializare sau media, atunci tabletele cu iOS sau Android sunt foarte potrivite. De asemenea, este foarte important sa optati pentru ultimele versiuni de sisteme de operate si astfel va veti putea  bucura de ultimele noutati.

Dimensiunea si tipul ecranului

Dimensiunea ecranului unei tablete variaza de la model la model, insa trebuie sa te gandesti in primul rand daca ai nevoie de o tableta cu un display mare de 11 inch sau ai nevoie doar de una care sa fie cat mai usor de folosit. In general, dimensiunea ecranului unei tablete variaza intre 7 si 11.6 inch, iar in functie de acest lucru variaza si greutatea.

In ceea ce priveste tipul ecranului, noi va recomandam tabletele cu touchscreen capacitiv. Acestea sunt mai fiabile si raspund mult mai repede la comenzi.

Cu toate acestea, va asteptam sa descoperiti magazinul nostru si sa alegeti ceea ce vi se potriveste. Va punem la dispozitie laptop-uri, tablete si telefoane mobile  pentru toate preferintele, chiar si pentru copii.

Echipa e365.ro

Despre ALPLAST

www.365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-e365-ro/la-e365-ro-gasesti-tableta-potrivita-pentru-tine