X3 Studios, singura companie din România publicată în Los Logos

Timisoara - 6 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Studioul de creaţie X3 Studios este prima companie din România, ale cărei lucrări au fost publicate în compendiumul internaţional de design de logo-uri Los Logos.

Cu 16 logo-uri publicate, X3 Studios se regăseşte în paginile volumului 4 al seriei de cărţi Los Logos, cea mai bine vândută serie a editurii Gestalten din Germania în materie de logo design contemporan. Acest compendium oferă o privire de ansamblu asupra tendinţelor în designul de logo, care este una dintre cele mai prestigioase discipline creative pentru dezvoltarea identităţii vizuale a unui brand. Cartea, structurată pe teme, a devenit o resursă esenţială pentru designerii din întreaga lume, fiind un valoros izvor de inspiraţie şi totodată un stimulent pentru creativitate.

Cu 568 de pagini, Los Logos 4, este cel mai mare volum al seriei de până acum, punând la dispoziţie o colecţie de calitate de peste 5000 de exemplare de abordări stilistice ale unor designeri şi agenţii de design din întreaga lume.

„Suntem foarte bucuroşi că logo-uri create de echipa noastră au fost alese să fie publicate în această „biblie” a designerilor grafici. Cele 16 logo-uri prezente în paginile cărţii, sunt atât lucrări pentru clienţi, cât şi experimente ale designerilor noştri, la care am lucrat anul acesta.” a declarat Ştefan Szakal, CEO&Creative Director la X3 Studios.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/x3-studios/x3-studios-singura-companie-din-romania-publicata-in-los-logos