Producatorii din Romania cauta solutiile Microsoft Dynamics

BUCURESTI - 5 octombrie 2016

Comunicat tip General in IT&C

XAPT Solutions, principal partener Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics isi consolideaza pozitia in piata, adaugand in portofoliu clienti din domenii cheie ale economiei.

„Mediul de business constientizeaza din ce in ce mai mult atuu-urile implementarii unei solutii de business internationale, ce si-a dovedit deja eficienta in mii de proiecte. Anul acesta, cea mai mare pondere in portofoliul nostru de clienti noi o au producatorii. Fie ca vorbim despre companii producatoare locale care-si extind activitatea si incep sa caute solutii pentru gestionarea integrata a proceselor sau despre firme internationale ce preiau solutiile folosite de catre grupul din care fac parte, suita Microsoft raspunde complexitatii activitatii de productie din diverse industrii. In continuare, domeniile in dezvoltare s-au dovedit a fi serviciile profesionale, distributia si retail-ul. Sunt domenii in care noi avem expertiza, dovedita de cele peste 250 proiecte in care am fost implicati pana in acest moment”,  a declarat Mihai Madussi, Managing Director, XAPT Solutions.

XAPT Solutions si-a propus pentru acest an o crestere cu doua cifre a cifrei de afaceri, in ciuda tendintei previzionate pentru piata de profil.

„Feedback-ul pietei reprezinta pentru noi atat un impuls cat si o provocare continua. Am depasit de mult timp statutul de implementator de solutii de business. Nevoile companiilor sunt in permanenta schimbare, noi ne adaptam acestora incercand sa cuprindem intr-o singura imagine complexitatea unei activitati, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru proiect. Numai asa, la final, putem spune ca parteneriatul a fost valorificat la maxim”, a continuat Mihai Madussi, Managing Director.

Despre COSMO CONSULT Business Solutions

XAPT Solutions face parte din XAPT Group, clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și parteneri în multe alte țări.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xapt-solutions/producatorii-din-romania-cauta-solutiile-microsoft-dynamics