XL World – furnizorul numarul 1 in Europa de Est si al doilea la nivel mondial in domeniul outsourcingului serviciilor multilingve

Iasi - 18 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Publicatia Anuala a grupului Datamonitor recunoaste firma italiana ca si lider pe piata Europei de Est si totodata o pozitioneaza pe locul al doilea la scara mondiala.

Multumita serviciilor de outsourcing pe care le ofera, XL World, una din cele mai importante companii multilingve de outsourcing, este recunoscuta ca fiind leaderul pietei Est Europene si pe al doilea loc la nivel mondial.

Black Book Research, o divizie a Datamonitor, a realizat un sondaj pe un esantion de 26.000 de utilizatori de servicii de outsourcing in urma caruia XL World a obtinut primul loc in Europa de Est si al doilea la nivel mondial in ceea ce priveste serviciile multilingve de Call Center.

“Cred ca secretul succesului nostru consta in faptul ca angajatii nostrii sunt considerati ca fiind cu adevarat importanti si totul se construieste plecand de la ei” – afirma Roberto Montandon, partener si Director General al XL World - “oamenii sunt sufletul strategiei corporatiste a XL World si sunt la baza cresterii acesteia. Angajatii nostrii sunt perceputi ca fiind o adevarata valoare si investim corespunzator in pregatirea lor pentru a-i ajuta sa creasca profesional si pentru a se dezvolta ca manageri.”

Reportul a analizat 18 parametri din perspectiva clientilor de servicii externalizate, iar XL World s-a clasat pe primele locuri la majoritatea categoriilor, atat pe piata Est Europeana, cat si pe cea mondiala. XL World este o companie inovatoare care, prin training-uri ad hoc, investeste in programe de formare care pun in valoare relatia cu clientul, luand in acelasi timp in calcul diferentele culturale. Mai mult, studiul a subliniat ca serviciile si produsele companiei raspund cerintelor specifice ale clientilor multumita capacitatii XL World de a oferi solutii personalizate: “facem eforturi extraordinare pentru a adapta si transforma orice cerinta particulara intr-o solutie fezabila, in conformitate cu constrangerile financiare si temporale specifice.”

XL World este de asemenea recunoscuta ca si o companie care ofera servicii sigure si demne de incredere (XL World s-a clasat pe primul loc la categoria “Incredere”).

Extinderea Uniunii Europene genereaza in mod firesc o cerere crescuta de servicii de call centere, nu doar in limba engleza dar si in alte limbi, mai ales in germana, franceza, spaniola, italiana, limbi est europene si scandinave. Acelasi fenomen poate fi observat in Statele Unite: limba spaniola are un rol din ce in ce mai important.

Pentru a putea satisface in mod adecvat cerintele pietii, XL World furnizeaza servicii multilingve catre toate regiunile lumii, lucrand cu operatori calificati care vorbesc 12 limbi straine.

Despre XL World

XL World (www.xlworld.eu) este una din companiile principale de externalizare multilingva din Europa de Est. Compania activeaza in doua orase din Romania (Iasi si Oradea) si in Albania, cu sedii in Shkoder si mai nou in Vlore. Compania are peste 1.000 de angajati, devenind astfel una din cele mai mari companii de outsourcing din Europa de Est. Multumita operatorilor bine calificati, care vorbesc toate limbile importante din Europa, XL World ofera serviciile sale principalelor piete din Europa. Decizia de a stabilii sediile centrale in Romania si Albania a fost bazata in primul rand pe excelenta cunoastere a limbilor straine in aceste doua tari, iar in al doile rand pe costurile reduse ale fortei de munca, comparativ cu tari din Europa Vestica. Activitatile XL World sunt impartite in trei mari categorii: Customer Care, Telemarketing and BPO.
Anelia Trifu
anelia.trifu@xlworld.eu
info@xlworld.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xl-world/xl-world-furnizorul-numarul-1-in-europa-de-est-si-al-doilea-la-nivel-mondial-in-domeniul-outsourcingului-serviciilor-multilingve