Anadolu Automobil Rom, cel mai mare showroom Isuzu din Europa

BUCURESTI - 30 iulie 2009

Comunicat tip General in Auto

Anadolu Automobil Rom, reprezentant ISUZU in Romania, detine cel mai mare showroom Isuzu din Europa, a carui investitie s-a ridicat la peste 6 milioane de euro.

In data de 24 iulie 2009, locatia Anadolu Automobil Rom a fost gazda unei delegatii foarte importante, venite tocmai din Japonia. Grupul vizitatorilor a fost format din 11 membri, reprezentanti ai ISUZU MOTORS LIMITED (JAPONIA), ITOCHU CORPORATION (actionar al fabricii ANADOLU ISUZU TURCIA) si ai ANADOLU ISUZU OTOMOTIV (Turcia).

Motivul acestei delegatii este intentia grupului de a restructura politica de marketing in Europa.

Delegatia a fost condusa de domnii RYO SAKATA, Director and Senior Executive Officer- ISUZU MOTORS LIMITED si de domnul KENGO BABA, Executive Officer - ISUZU MOTORS LIMITED. Ei au fost insotiti de domnul TUNC KARABULUT, Export Manager- ANADOLU ISUZU OTOMOTIV.

Este pentru prima oara cand reprezentantii ISUZU MOTORS LIMITED efectueaza o vizita oficiala in Romania, tocmai pentru ca investitia facuta in showroomul Anadolu Automobil Rom este una dintre cele mai mari din Europa.

In cadrul conferintei de presa Domnul Huseyn Ulvi Aykol a declarat: 'Suntem onorati de prezenta reprezentantilor Isuzu aici. Compania noastra a investit mult in acest showroom modern, iar vizita oficiala si mai ales motivul acesteia sunt o adevarata rasplata a muncii depuse pana acum.'

Despre Zaga Brand

Infiintat in 1998, Anadolu Automobil Rom este importator unic in Romania al vehiculelor comerciale produse de Isuzu in Turcia, in cadrul Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi Ve Ticaret A.S. (AIOS).
Magda Pesu
0721 776 480

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zaga-brand/anadolu-automobil-rom-cel-mai-mare-showroom-isuzu-din-europa