Cidru DACIC din suc de mere româneşti, inovaţia ZAREA pentru piaţa românească

BUCURESTI - 13 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

ZAREA S.A., lider pe piaţa de vinuri spumante, intră în categoria cidru cu brandul DACIC Romanian Ciders. Având o tradiţie de peste 100 de ani în fermentarea vinurilor şi producerea de vinuri spumante, ZAREA are expertiza necesară fermentării sucului de mere necesar obţinerii de cidru. Astfel, ZAREA îşi consolidează experienţa de producător de băuturi alcoolice fermentate, utilizând know-how românesc, suc de mere româneşti şi gusturi româneşti pentru a crea o băutură alcoolică fermentată din mere româneşti, plăcut aromată, cu o concentraţie de alcool de 4,5%.

Cidru DACIC din suc de mere româneşti, inovaţia ZAREA pentru piaţa românească
 Lucrăm cu pasiune şi cu credinţa pentru a crea branduri româneşti puternice. Consumatorii ne-au arătat apreciarea faţă de brandurile tradiţionale şi ne-au dat curajul să inovăm permanent.  

Emil Popescu, Presedinte

ZAREA a reîntinerit în ultimii ani datorită unui intens proces de regândire a portofoliului de produse şi de aliniere a acestuia la aşteptările românilor.

 “Lucrăm cu pasiune şi cu credinţa pentru a crea branduri româneşti puternice. Consumatorii ne-au arătat apreciarea faţă de brandurile tradiţionale şi ne-au dat curajul să inovăm permanent. Consolidarea brandului ZAREA pe categoria de vinuri spumante, unde de mai mulţi ani suntem lideri în România (NIELSEN DJ 16), este o primă dovadă a încrederii şi respectului românilor pentru tradiţie.

DACIC Romanian Ciders a fost provocarea noastră, aceea de a crea un brand românesc în categoria inovativă cu cea mai mare dezvoltare din Europa şi din lume. Animaţi de spiritul îndrăzneţ al strămoşilor noştri daci şi bazându-ne pe calitatea recunoscută a merelor noastre româneşti, dar şi pe experienţa companiei de peste 100 de ani în fermentarea vinurilor şi sucurilor de fructe, am alcătuit această gamă, ca pe o poveste cu note şi texturi proprii, în care toate simţurile sunt implicate. Consumatorii români ne-au ajutat în alegerea celor patru arome: mere, afine, căpșuni & frăguţe și vişine, gusturi tradiţionale româneşti.” declară Emil Popescu, Preşedinte ZAREA S.A.

Dedicat deopotrivă femeilor cât şi bărbaţilor, DACIC Romanian Ciders este o băutură cu un gust răcoritor şi proaspăt, produsă din mere, cu un conţinut de alcool de 4,5%. DACIC Romanian Ciders este disponibil la nivel naţional în cele patru variante: Afine, Căpşuni & Frăguţe, Mere şi Cherry (vişine) în ambalaj sticlă de 0,275 L.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zarea/cidru-dacic-din-suc-de-mere-romanesti-inovatia-zarea-pentru-piata-romaneasca