ZAREA, Brandul Românesc al Anului în 2018

BUCURESTI - 20 noiembrie 2018

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa, Retail

Live site

ZAREA, liderul pe segmentul de Vinuri Spumante din România şi unul dintre cei mai importanţi jucători din categoria băuturilor spirtoase, a fost desemnat Brandul Românesc al Anului 2018 în cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Zarea

Tosa Dumitru, Vice-preşedinte ZAREA S.A.

ZAREA a primit trofeul George G. Assan, pentru Brandul Românesc al Anului în 2018, decernat în cadrul celei de-a XXV-a ediţii a Topului Firmelor din Bucureşti, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie. “Premiul Brandul Românesc al Anului 2018 ne onorează nespus, validând expertiza de peste 100 de ani în producţia de spumante a companiei ZAREA şi certificând eforturile din ultimii 20 de ani de promovare a spiritului românesc autentic. Premiul răsplăteşte şi dedicaţia echipei noastre care a investit mult timp şi efort în inovaţie şi în adaptarea ofertei noastre la cererile consumatorilor” spune domnul Tosa Dumitru, Vice-preşedinte ZAREA S.A.

ZAREA a fost desemnată de asemenea ca lider în topul întreprinderilor mijlocii pentru rezultatele economice obţinute în 2017 (cod CAEN 1102). Pe lângă distincţiile acordate pentru rezultatele economice, în cadrul evenimentului au fost decernate trofee de excelenţă companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziţie în competiţia elitelor. Aproape 7.000 de companii au fost premiate în cadrul evenimentului, însă mai puţin de 100 au primit un premiu de excelenţă. Printre acestea, ne mândrim că şi ZAREA a primit Trofeul de Excelenţă pentru clasarea în ultimii cinci ani pe prima poziţie în Topul Firmelor din Bucureşti.

Acestor premii li se adaugă medalii de aur şi argint obţinute în ultimul an la Competiţiile Internaţionale de profil Women's Wine & Spirits Awards Londra şi CWSA Hong Kong, dar şi Medalia de Calitate QuDal oferită de organizaţia elveţiană ICERTIAS firmei ZAREA, pentru produsele spirtoase.

„Aducem în lumina reflectoarelor afaceri de succes, dar nu uităm că în spatele acestora sunt oameni: antreprenori vizionari, manageri consecvenți, echipe creative, implicate și pline de pasiune. Așa că dincolo de clasamente și metodologii, de rezultate financiare de top, îi premiem pe cei care își doresc să fie mâine mai buni decât astăzi și nu au încetat niciodată să gândească outside the box”, subliniază domnul Prof. Univ. Dr. ing. Sorin Dimitriu, președintele CCIB.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zarea/zarea-brandul-romanesc-al-anului-in-2018