Avem o tara de scos din criza!

BUCURESTI - 15 decembrie 2009

Comunicat tip General in Politic

'Noi nu am topait la aflarea hotararii Curtii Constitutionale, desi chiar am fi avut toate motivele sa o facem. Victoria cofirmata a presedintelui Traian Basescu, pe care partidul nostru l-a sustinut in alegeri, este pentru noi o garantie ca vointa poporului va fi pusa mai presus de interese de grup, iar clasa politica va fi determinata sa se reformeze' - a declarat ieri deputatul PD-L Dan-Radu Zatreanu, dupa aflarea verdictului dat de Curtea Constitutionala in problema contestatiei depusa de PSD.

'Cred ca dupa ce au cazut in penibil cu contestatia depusa, prin care n-au facut altceva decat sa-i mareasca avantajul presedintelui Basescu in fata lui Geoana, cei din PSD ar trebui sa faca pasul inapoi si in Parlament, lasand dreapta sa formeze un guvern care sa se apuce imediat de treaba. Avem un buget de adoptat, avem negocieri de purtat cu FMI, avem, in fine, o tara de scos din criza. PD-L, ca partid cu cel mai mare numar de parlamentari, legitimat acum si de faptul ca a sustinut un candidat iesit invingator in cursa prezidentiala, are tot dreptul si chiar datoria, fata de electorat, sa-si asume guvernarea si postul de sef al guvernului.' - a mai spus, in continuare, Dan-Radu Zatreanu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zebra-media-advertising/avem-o-tara-de-scos-din-criza