Dan-Radu Zatreanu a fost reales vicelider al grupului parlamentar PDL din Camera Deputatilor

BUCURESTI - 6 septembrie 2011

Comunicat tip General in Administratie Publica, Media / Publicitate, Politic

Avand o agenda bogata de activitati sustinute in sesiunea parlamentara anterioara, dintre care dezbaterile pe tema Legii Capitalei sau intalnirile tematice in care europarlamentari apartinand Grupului PPE din Parlamentul European au prezentat subiecte de interes comun, deputatul de Bucuresti Dan-Radu Zatreanu a fost reales vicelider al grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor.

Pentru actuala sesiune, Dan-Radu Zatreanu propune colegilor parlamentari noi teme de interes, printre care reforma constitutionala, afirmarea spiritualitatiiromanesti in spatiul cultural european, drepturile minoritatilor romanesti aflate dincolo de granitele tarii sau problema rromilor din Italia. Totodata, vor continua intalnirile in cadrul carora europarlamentari ai Grupului PPE vor prezenta noi teme de interes pentru spatiul comun european. De asemenea, deputatul democrat-liberal a anuntat ca va continua sa invite in Parlament sportivii de top ai Romaniei, atat cei in activitate, cat si fostele glorii, pentru a le inmana plachete omagiale in semn de pretuire si respect.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zebra-media-advertising/dan-radu-zatreanu-a-fost-reales-vicelider-al-grupului-parlamentar-pdl-din-camera-deputatilor