zeita    

Comunicate de presa si evenimente pe tema zeita

 • zeita. Jennifer Lopez

  zeita

  Bucuresti - 9 February 2011

  Comunicat de Millenium Communications

  ... zeita din tinePe plan profesional lumea intreaga o cunoaste ca fiind cantareata de succes, actrita, designer, producator TV si muzical, precum si drept o persoana generoasa; pe plan personal ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jennifer lopez , gillette venus , ambasador , p&g beauty , jlo , zeita , venus

  Vezi toate comunicatele de presa despre zeita

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul zeita.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la zeita. Informatiile despre zeita cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul zeita, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la zeita, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.