Lansare de carte la Zepter

BUCURESTI - 10 februarie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cartea 'Mese Festive' s-a lansat la sediul Zepter Romania.

Lansare de carte la Zepter

Dacă vrei să cunoşti magia de a oferi celorlaţi o sărbătoare de neuitat, dacă vrei să găteşti sănătos şi delicios, dacă vrei să ştii cum să fii cea mai iubită gazdă, află că Editura Cartea de Buzunar, în parteneriat cu Zepter România, au lansat la începutul lunii februarie un ghid practic care îţi garantează succesul! Cartea 'Mese festive', semnată de Elisabeta Iorga şi susţinută de directorul editorial Cecilia Caragea, îţi dezvăluie secretele rafinamentului culinar şi arta aranjării mesei de sărbători, la aniversări sau onomastici. Lansarea acestei cărţi s-a desfăşurat în ambientul elegant al sediului Zepter Romania, unde invitaţii au putut degusta o parte din delicioasele reţete festive, pregătite în vasele Zepter. Unde altundeva ai fi putut să înveţi cum să fii cea mai iubită gazdă, dacă nu la Zepter, recunoscut pentru stil şi calitate?

Despre Zepter International Romania

Compania Zepter International este lider mondial în comercializarea produsele de consum de înaltă calitate prin intermediul vânzărilor directe. Gama largă de produse Zepter cuprinde: produse medicale, produse cosmetice, accesorii artistice pentru casă, produse pentru curăţenia şi securitatea casei, servicii bancare, asigurări şi telecomunicaţii, precum şi produse de lux.
Dept. Marketing
021-3020455
market@zepter.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zepter-international-romania/lansare-de-carte-la-zepter