Exclusiv afacerilor pentru copii. 1.000 de motive sa te promovezi pe zibo.ro

Satu Mare - 5 aprilie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Ai o afacere pentru copii?
Promoveaza-ti ACUM afacerea pe zibo.ro. Exclusiv afacerilor cu produse si servicii pentru copii.
Vrei sa te promovezi si sa vinzi mai mult la costuri mai mici?
Inscriere GRATUITA cu pagina de prezentare.
Contacteaza-ne ACUM: email: sales@zibo.ro, tel. 0741.942676 (0741.ziboro)

Exclusiv afacerilor pentru copii. 1.000 de motive sa te promovezi pe zibo.ro
 Publicitatea este textul care vinde.

David Ogilvy

Zibo.ro este primul site din Romania care ofera posibilitatea promovarii in sistemul Pay Per Action, transpus intr-o formula viabila si eficienta. Trei sunt argumentele care sustin aceasta afirmatie:

-         motivarea directa a utilizatorilor zibo.ro de a realiza actiuni pe paginile de prezentare ale brandurilor (afacerilor) de pe zibo.ro;

-         se adreseaza unei nise unitare: parinti, profesori si copii;

-         standardizarea actiunilor realizate de utilizatori ajuta la simplificarea si eficienta sistemului

Zibo.ro – universul online al copiilor, organizator al actiunii “Saptamana familiei, saptamana fara TV”, (ed. a II-a, 11-16 aprilie 2011) propune EXCLUSIV antreprenorilor cu afaceri, produse si/sau servicii destinate copiilor urmatoarele variante de promovare online:

I. Inscriere GRATUITA cu pagina de prezentare. Important! Sunt acceptate doar afacerile cu produse si/sau servicii destinate copiilor.

Zibo.ro NU ofera link-uri exterioare (vezi principiile Zibo); de aceea, la descriere oferiti informatii cat mai detaliate despre firma si mai ales produsele sau serviciile pe care le oferiti.

In curand sponsorii isi vor putea administra personal pagina de prezentare pe Zibo.ro

Profitati si incarcati imagini si poze cu produsele si clientii dumneavoastra. Materialele video puteti sa ni le trimiteti pe e-mail, la adresa sales@zibo.ro.

II. Campanii de promovare in sistem Pay Per Action,

pay per action = plata per actiune

Este cea mai eficienta metoda de promovare online. Platesti doar actiunile realizate de utilizatorii Zibo.ro pe pagina de prezentare de pe Zibo.ro

Ce tipuri de actiuni pot fi realizate pe pagina ta?

Sunt doua tipuri de actiuni care pot fi realizate de catre utilizatorii zibo.ro pe pagina ta de prezentare de pe zibo.ro:

a) Actiuni pentru care utilizatorii vor fi recompensati cu zibari pe care ii vor utiliza la votarea pozelor si filmuletelor inscrise in Concursul Zibo sau in celelalte concursuri. Acestea pot fi:

- partajarea pe retele sociale dand click pe unul din butoanele sociale: Share, Like, Tweet, Re-Tweet si in curand +1 (pe Google).Aceste actiuni iti pot permite atat cresterea popularitatii brandului sau produselor tale, cat si transmiterea unui mesaj publicitar adecvat.

-trimiterea de emailuri de recomandare (emailuri customizate) de catre utilizatorii zibo.ro catre lista lor de prieteni cu trimitere catre pagina ta de prezentare de pe zibo.ro.

-click pe un cuvant, imagine sau video din pagina ta de prezentare. Aceasta actiune poate fi una simpla ce poate fi insotita de trimiterea automata a unui email customizat catre utilizatorul care a dat click  pe cuvant, imagine sau video.

-trimite email sau nr. de telefon. Te poate ajuta la crearea unei baze de date proprii. Utilizatorul, printr-un simplu click iti trimite automat emailul sau nr. lui de telefon.raspunde la un chestionar sau la o intrebare. Extrem de eficienta pentru obtinerea de feedback atat de necesar in construirea unei afaceri.

Pretul unei astfel de actiuni poate fi intre 0.2 – 1.5 euro/actiune, in functie de actiunea dorita. Pentru detalii: email: sales@zibo.ro, tel. 0741 942.676

b) Actiuni directe de promovare a vanzarii sau vanzare directa. Pentru aceste actiuni utilizatorii NU vor primi zibari, realizandu-se in acest fel o acuratete a raspunsurilor primite. Utilizatorii vor realiza aceste actiuni doar daca isi vor dori produsele promovate. Acestea pot fi:

descarcare voucher (cupon de reducere)lansare formular de comandabutoane interactive, gen “gaseste comoara”

Ex:

- cauta cuvantul magic care iti poate aduce (cadou, reducere, etc.) din partea brandului

- profita de oferta zilei (nr. limitat sau nr. de produse) dand click pe (cuvant, foto, video)

- da click AICI si intri automat in tombola organizata de …......... unde poti castiga …....

Pentru aceste tipuri de actiuni se poate opta atat pentru plata procentuala, cat si pret per actiune.  Important! Pentru a beneficia de actiuni de tip (b), este obligatoriu desfasurarea de actiuni de tip (a) pentru construirea traficului pe pagina de prezentare.

Pentru detalii si in special pentru negociere, contactati-ne ACUM pe adresa sales@zibo.ro si la nr. de telefon 0741.942.676.

Despre Zibo.ro

Zibo.ro, universul online al copiilor. Organizator al actiunii "Saptamana familiei, saptamana fara TV". Editia a IIa va avea loc in saptamana 11-16 aprilie 2011.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zibo-mall/exclusiv-afacerilor-pentru-copii-1-000-de-motive-sa-te-promovezi-pe-zibo-ro