Zile ale portilor deschise

Definitie Zile ale portilor deschise

Actiune de comunicare si promovare comerciala, avand un impact direct si puternic asupra publicului-tinta (clienti, distribuitori, parteneri de afaceri, ziaristi - sub forma unui voiaj de presa -, familiile personalului firmei, grupuri de studenti etc), organizata periodic, cu prilejul unei aniversari, inaugurari sau sarbatori ale firmei, in scopul:- crearii de legaturi privilegiate cu segmentele-tinta de clienti- punerii in valoare a dotarilor firmei (metode/linii moderne de fabricatie, utilaje performante si ecologice etc) - sporirii increderii clientilor in produsele firmei - intaririi legaturilor comerciale cu partenerii de afaceri - cresterii notorietatii si a imaginii de marca etc. Necesita o buna pregatire prealabila, incepand de la conceperea invitatiilor, organizarea de conferinte de presa, marcarea traseului, primirea si insotirea vizitatorilor, organizarea de demonstratii, degustari, oferirea de suporturi informative, cadouri-suvenir, prezentari video etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Zile ale portilor deschise? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Zile ale portilor deschise.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Zile ale portilor deschise. Definitiile termenilor despre Zile ale portilor deschise cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Zile ale portilor deschise, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Zile ale portilor deschise.