zimbri    

Comunicate de presa si evenimente pe tema zimbri

 • zimbri. Artefaur elibereaza zimbrii!

  zimbri

  Bucuresti - 12 June 2015

  Comunicat de Style Language SRL

  ... zimbrilor liberi (dupa 200 de ani) din nou in padurile din Muntii Tarcului , Artefaur il elibereaza pe Faurel , insa nu in salbaticie , ci in ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: artefaur , zimbri , faurel , armenis , muntii tarcului , salbaticie

  Vezi toate comunicatele de presa despre zimbri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul zimbri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la zimbri. Informatiile despre zimbri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul zimbri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la zimbri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.