Grupul de interese Ca$$a Loco & Zitec lanseaza noul site www.cassaloco.com

BUCURESTI - 2 februarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Site-ul oficial al formatiei Ca$$a Loco se relanseaza! Perioada atat de lunga in care formatia a functionat fara un site, mai bine de un an, s-a datorat lipsei unor colaboratori si unor ingineri care sa inteleaga, sa construiasca si sa zugraveasca domeniul cassaloco.com, exact pe limba si gustul celor de la Ca$$a Loco. Anul trecut, acestea au putut deveni reale, din momentul in care Ca$$a Loco a descoperit compania ZITEC, o firma cu aceleasi gusturi si acelasi mod de gandire.

Pentru prima data in istoria trupei, conceptul grafic a fost acelasi, atat pentru coperta noului album, “Mergi Blat” cat si pentru site.

Ce contine noul site? Este mult mai dinamic, ofera posibilitatea download-ului unor videoclipuri de referinta a trupei Ca$$a Loco, posibilitatea ascultarii refrenelor de pe ultimul album lansat, poze oficiale, desktop-uri cat si a downloadului de ringtonuri.

Pe langa noua imagine adoptata de trupa, a conceptului grafic si a colaborarilor cu anumite companii importante, site-ul reprezinta mesajul oficial al grupului de interese Ca$$a Loco.

Despre Zitec

Conceptia grafica si realizarea sitului sunt realizate de firma Zitec, www.zitec.com
Site-ul are la baza solutia de Content Management Treepath, www.treepath.com
Videoclipurile si fragmentele audio sunt gazduite de ETP Consulting, www.etp.ro