zmeura    

Comunicate de presa si evenimente pe tema zmeura

 • zmeura. Butasi zmeura – Sfaturi pentru ca toti butasii sa ti se prinda

  zmeura

  Targoviste, Dambovita - 2 March 2017

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... zmeura se plateaza toamna? Aceasta este perioada optima pentru ei, cele mai indicate luni sunt septembrie si octombrie, in acest mod butasii au 5-6 luni de acomodare cu terenul, iar cand intra in vegetatie sunt deja puternici si ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre zmeura

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul zmeura.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la zmeura. Informatiile despre zmeura cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul zmeura, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la zmeura, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.